32 weken zwanger | weekoverzicht #1

De afgelopen week was er een met feestdagen en veel rusten. Ik was afgelopen week 32 weken zwanger en wat ik allemaal beleefde deel ik graag met je.

32 weken zwanger – wat heb ik allemaal beleefd?

Dinsdag

Vandaag ben ik precies 32 weken zwanger. Helaas had ik erg bagger geslapen. Maar goed. Om half 1 komt een van de vrienden van mij en mijn man. (Het blijft zo onwijs raar om man te zeggen….) om kwart over drie geef ik aan dat ik moe ben, en rond half 4 worden we weer alleen gelaten. R. (Mijn man dus) gaat lekker iets voor zichzelf doen en ik kruip met een dekentje op de bank. Lekker even slapen. De avond voel ik me redelijk en ik ga om 22.00 uur slapen. Ook keek ik een aflevering van undercover. En het was bloed spannend!

Woensdag

Vanmorgen word ik heerlijk wakker. Hoewel het nog redelijk vroeg is voor een vrije dag (8.15) heb ik prima geslapen en ik geniet van de ochtend, met een kop koffie en Youtube.
Tussen 10 en 11 uur doe ik wat kleine dingen in het huishouden en daarna ga ik met mijn man wandelen. We lopen een klein half uurtje. Ik merk heel goed dat dit de max is voor mij. De rest van de dag breng ik door op de van’ met een boek. Een steekje los van Iris Ter Haar lag al veel te lang half gelezen op me te wachten. Ik besluit dit boek zo ver mogelijk uit te lezen.

Tussendoor doe ik een klein dutje, waarna ik nog even met dit blog bezig ben. Daarna is het tijd voor de laatste aflevering van Undercover die ik op moment online staat. Even lekker relaxen voordat ik verder ga in het boek.

Een steekje los

Donderdag

 

Vanmorgen las ik mijn boek uit. Daarna ben ik druk bezig geweest met dit blog. Eigenlijk heb ik me de rest van de dag alleen maar daarmee bezig gehouden. Heerlijke dag.  Tussendoor haalde ik wel even bedklossen. Die gaan een dezer dagen onder ons bed.

 

 

Vrijdag

Vrijdag was ik lui en moe! Dus ik deed vrij weinig. Ik las een beetje, deed twee dutjes en zorgde dat ik lekker uitgerust oudjaarsavond in kon gaan. Ik ging samen met mijn man naar onze gemeenschappelijke beste vriend (S.) een van onze andere vrienden (T) zou ook komen. Netjes met drie gasten. Het was een super gezellige avond en we hebben uitgebreide gesprekken gevoerd tot het bijna -bijna- middernacht was. Toen was het tijd om het nieuwe jaar in te luiden. We bleven uiteindelijk tot half 3… Oops. Maar wat een gezelligheid!

Zaterdag

1 januari! Gelukkig nieuwjaar iedereen! De meeste jaren vind ik een ”verse” start van het nieuwe jaar echt heerlijk. Het voelt als een nieuw begin. Maar dit jaar voelde het eigenlijk als een gewone dag. Ik deed niet zo veel, behalve eind van e middag. Toen gingen mijn man en ik langs een van mijn tantes voor een Oliebollen drive in. Normaal gaan we altijd naar haar toe om met de hele familie versgebakken oliebollen te eten. Maar ja, Corona. Dus sinds vorig jaar heeft ze er een drive in van gemaakt. Tafeltje buiten, even gezellig kletsen en weer door met een zakje oliebollen. Wat een feest en gezelligheid! Echt van genoten.

Zondag

Ik was echt gesloopt en deed nauwelijks iets. Wel las ik lekker in mijn boek Nog lange niet (Helen Grace, #9). En we zetten de bedklossen onder ons bed… Het is even raar, maar aan de andere kant wel fijn met uit bed gaan. Gek genoeg veel fijner dan een laag bed. Wie had dat gedacht?

Maandag

Ook deze dag was ik nog moe van de feestdrukte en het slaaptekort. Dus ik besloot om de dag erg rustig te starten en mijn boek uit te lezen. Dat is me goed gelukt. Ik moest nog ruim 150 pagina’s, maar die heb ik gelezen. Daarna ben ik gaan lunchen bij mijn ouders! Heerlijk. In de middag doe ik thuis nog een dutje en verder eigenlijk niet zo veel.

Hoe was jouw week?

Mascha Eleonora

Ik ben een vrolijke chaoot die werkzaam is in de kinderopvang. Daarnaast lees ik graag een boek, loop ik een rondje (hard) of ben ik in huis aan het rommelen. Ik ben een vrolijke chaoot die van lekker eten houd en graag creatief bezig is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.