33 weken zwanger | weekoverzicht #2

Na een lang en zwaar PGD traject ben ik zwanger.  Het is een feestje, en ik geniet er volop van. Nu ben ik met verlof en vertel ik je wekelijks wat ik allemaal beleef tijdens die verlofdagen.

 

33 weken zwanger – wat heb ik allemaal beleefd?

Dinsdag

Ik begin de ochtend met de kersverse aflevering van Undercover. Geez, ik vind het zó spannend. Maar de cliffhanger maakt me gek! Helaas moet ik nog zeker een week wachten voordat ik de allerlaatste aflevering kan kijken.
De hele ochtend, en een groot deel van de middag besteed ik aan dit blog. Ik geniet zo van dit bloggen! haha.

 

Woensdag

Ook vandaag weer besteed ik vele uren aan mijn blog. Ik schrijf en verbeter een paar reviews en zorg voor een paar extra blogs over sporten. Ook maak ik een indeling wat betreft onderwerpen die langskomen. Zo besluit is dat Sporty Saterday een vaste catagorie wordt. Ook de onderwerpen Boeken (donderdag) en Zwanger (dinsdag) krijgen een vaste dag. In ieder geval voorlopig. Maar ga er maar vanuit dat dit nog wel eens kan gaan veranderen.

Mijn moeder had mijn oude babybadje staan, die bracht ze langs. Ze is meteen blijven lunchen, wat zeker heel gezellig was.
Na het avondeten (zoete aardappelfriet) werk ik nog aan een recensie die ik inplan voor over een aantal weken, en ik luister naar de podcast willen jullie geen kinderen?,  die me meteen inspiratie geeft voor nog meer blogs om te schrijven.

Donderdag

Eerlijk. Ik was echt he-le-maal klaar met die kerstboom. Dus die heb ik weggehaald. Het was best vermoeiend, maar hé, wat een rust in de kamer. Zálig! Verder deed ik ook wat andere kleine dingen in het huishouden en kas ik een stukje uit mijn boek. Ik wil wel echt meer gaan lezen, maar ik neem daar geloof ik nog niet genoeg tijd voor.

 

Vrijdag

Net als gisteren ”eten” mijn man en ik een groene smoothie. Zó lekker! Een echo in het ziekenhuis. Een groeiecho. Die kleine is nu ongeveer 2300 gram en alles gaat goed. De groei is goed en het hartje klopt heel mooi!
Tussen de echo en een afspraak met de gynacoloog (ik heb een medische zwangerschap) zit een uur tijd. Mijn man mag alleen bij de echo zijn, en omdat hij een (digitale) quiz heeft met zijn werk, om nieuwjaar te vieren, gaat hij naar huis. Ik eet een taartje in het restaurant. Ook komt mijn moeder even langs om te kletsen. Super lief!

In de avond is het spelletjes avond. Dit doe ik al vele jaren met mijn moeder en beste vriendin (L). We spelen al weken “de crew”.  (Bestel hier) Wat een tof spel is dat.

Zaterdag

Ik ben doodmoe, want het is eigenlijk weer iets te laat geworden. Maar goed. Ik hoef niets. Dus ik pak lekker mijn rust en slaap tussen 13.00 en half 3. Daarna voel ik me een stuk beter. Samen met mijn man ga ik gamen. We spelen “it takes two”. (bestel hier, Let op: je kan dit spel echt alleen maar met z’n tweeën spelen!) Wat een geweldig spel is dat! Ik geniet enorm. Na het avondeten spelen we nog een uurtje en daarna kijk ik wie is de mol.

Zondag

Vandaag begin ik met een kop koffie op de bank en Youtube. Maar al snel ga ik aan dit blog werken.  Rond twaalf uur ga ik met mijn vriend een wandelingetje maken. Het is zulk lekker weer! Het lopen gaat redelijk goed, ik heb weinig last van mijn banden en ik geniet volop. In de middag werk ik aan mijn blog en probeer ik voor het eerst in twee maanden weer eens een video te monteren.
’s Avonds eet ik bij mijn ouders en daarna krijg ik de boosterprik!

Maandag

De hele maandag ochtend besteed ik aan het monteren van een vlog. Het is veel werk, maar wel leuk om te doen. Nu ik vrij ben, maak ik weer echt tijd voor dit soort dingen. En dat is leuk! Nu nog mezelf weer aanleren om dagelijks die camera erbij te pakken, zodat er weer vaker een vlog online kan komen. Want zonder beelden geen mogelijkheid om te monteren. En zonder monteren geen vlogs… Haha.

Ik moet zeggen dat ik ondanks dat ik slecht heb geslapen, ik niet eens zo heel moe ben. Ook heb ik (nog) weinig last van de boosterprik.

Hoe was jouw week?

Mascha Eleonora

Ik ben een vrolijke chaoot die werkzaam is in de kinderopvang. Daarnaast lees ik graag een boek, loop ik een rondje (hard) of ben ik in huis aan het rommelen. Ik ben een vrolijke chaoot die van lekker eten houd en graag creatief bezig is.

1 reactie

  1. 18/01/2022

    […] vijf keer een mislukte poging om hem ook daadwerkelijk te exporteren, was ik er wel klaar mee.. Het weekoverzicht van 33 weken zwanger komt […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.