34 weken zwanger | Weekoverzicht #3

Nu ben ik echt zwanger. Alweer 35 weken.. Tijd vliegt echt. Ik ben al sinds kerst met verlof en dat is een feestje. Afgelopen week was een rustige week en daar genoot ik volop van! Kijk je mee wat ik allemaal deed in mijn eerste officiële verlofweek? 34 weken zwanger is in dat opzicht écht een mijlpaal! (Maar wat ben ik blij dat ik de afgelopen twee weken al vakantie had.)

34 weken zwanger – wat heb ik allemaal beleefd?

Dinsdag

Ik ben flink bezig geweest met het monteren van mijn nieuwste vlog. Het koste me ongeveer de hele dag. Alleen na vijf keer een mislukte poging om hem ook daadwerkelijk te exporteren, was ik er wel klaar mee..
Het weekoverzicht van 33 weken zwanger komt online!

 

Woensdag

Na gisteren even flink te hebben gebaald, was ik er wel klaar mee. Tijd voor een nieuw montageprogramma! Ik stap over van Shotcut naar Davinci. Mijn vriend gaat vandaag naar kantoor voor zijn functioneringsgesprek, dus heb ik het bureau voor mezelf. De hele ochtend ben ik bezig geweest met het leren kennen van het nieuwe programma. Helaas kan ik nog steeds de fout niet vinden in de video die ik had gemaakt. Ik moet dus opnieuw beginnen… Daar kijk ik wel een beetje tegenop.

In de middag ga ik lunchen bij mijn ouders. Het is super gezellig en ik zit tot 17 uur te praten. Thuis maak ik super lekkere wraps en samen met mijn man kijk ik De slimste mens en een aflevering van onze nieuwste serie. (Titans)

Donderdag

Waar ik gisteren een geweldige dag vol energie had, ben ik vandaag zó moe… Ik lees een boek en ik slaap wat bij. Dat is het wel ongeveer. Toch geniet ik wel van de mogelijkheid om dit nu te doen. Lekker ontspannen!
Wel komt er een blogpost online met alle boeken van Arlidge

Vrijdag

Vanmorgen las ik een heel groot deel van de ochtend. Tot ik naar mijn ouders ging om daar weer een keer te lunchen. Ik vind dat altijd erg gezellig en nu het makkelijk kan, maak ik daar graag gebruik van.

In de middag ga ik naar mijn beste vriendinnetje (P.) Zij heeft drie kinderen (8, 5 & 1), en de middelste laat even een traantje als hij hoort dat ik niet mee kon eten. (Zó schattig!) Maar daarom sprak ik af dat ik snel nog wel een keer met mijn man (R.) zou komen eten, als zijn mama dat goed vond. Verder klets ik met P. vooral over de kinderen en over mijn kleine spruit die nu toch echt bijna komt.

Na de persconferentie las ik mijn boek uit! Gelukkig ligt deel twee al op me te wachten en kan ik meteen doorlezen.

Wil je deel 1 zelf lezen? Bestel het boek hier!

Zaterdag

Vroeg opstaan, want een vriendinnetje (Li) gaat verhuizen. Samen met mijn beste vriendin (L.) en man rijd ik erheen. Natuurlijk mag ik niets tillen vanwege mijn zwangerschap, of in ieder geval niets dat zwaarder is dan een paar kussens. Dus ik ben er vooral voor de morele support.
Als lunch eet ik zelfgemaakte mosterdsoep, gemaakt door de moeder van Li. En ik geniet er echt enorm van! Zó lekker.

In de middag blijkt dat die paar kleine dingen tillen (die bij elkaar maximaal 2 kilo wogen) toch wel een impact heeft gemaakt, plus het sociaal doen uiteraard. Dus ik neem een lekkere warme douche, lees nog wat en doe een dutje van anderhalf uur.

’s Avonds ijk ik wie is de mol, en mijn mol van aflevering één vliegt er uit. Ik ben altijd één grote ramp als het aankomt op raden wie de mol is, meestal is het mijn minst verdachte kandidaat. Haha!

Helaas red ik het niet om vandaag een blogpost online te krijgen, maar die komt dan gewoon een weekje later. (aka as zaterdag)

Zondag

Gisteren gingen de winkels weer open, maar daar ben ik expres van weggebleven omdat ik verwachtte dat het echt enorm druk zou worden! Vandaag ga ik, nadat ik mijn boek (Geek Girl #2) (Dit deel bestel je hier!) uitlas toch even naar Zeeman bij ons op het plein. Ik wil nog graag een leuk shirtje of vestje hebben… Helaas kan ik niet slagen. Maar ach… Gelukkig zijn er maar twee andere mensen in deze winkel en is het lekker rustig.

Daarna begin ik in een nieuw boek, Zwaar verliefd! van Chantal van Gastel. Ook doe ik een dutje en speel ik met R nog even “it takes two”. (bestel hier, Let op: je kan dit spel echt alleen maar met z’n tweeën spelen!) We lachen enorm en  vinden het spel allebei super leuk! Daarna gaan we lasagne eten bij mijn ouders en spelen we een kaartspelletje. Thuis bestel ik nog even deel drie en vier van Geek Girl, zodat ik later deze week weer verder kan met de serie.

 

Maandag

Vanmorgen werk ik aan mijn blog. Ik schrijf deze blogpost en maak wat foto’s.

In de middag ga ik mijn moeder naar de stad, gewoon even lekker er uit en hopelijk nu wel een vestje scoren voor die kleine spruit. Helaas lukt dit niet, wel koop ik in de aanbieding een leuke blouse voor mezelf en een trui.
Thuis kruip ik lekker op de bank en ik ga verder in de Zwaar! serie waar ik gisteren in begonnen was. Bestel deel 1 van de Zwaar! serie hier

Al met al een heerlijke dag! En vooral lekker rustig. Nadat ik ’s avonds met mijn man/vriend (ik weet nooit wat ik moet zeggen) de slimste mens heb gekeken, lees ik nog een hoofdstukje en daarna kruip ik mijn bed in!

Wat heb jij gedaan deze week?

Voor deze blogpost maak ik gebruik van Affilatielinkjes. Door via een linkje iets te bestellen krijg ik een kleine commissie. Jij betaald uiteraard niets extra’s.

Mascha Eleonora

Ik ben een vrolijke chaoot die werkzaam is in de kinderopvang. Daarnaast lees ik graag een boek, loop ik een rondje (hard) of ben ik in huis aan het rommelen. Ik ben een vrolijke chaoot die van lekker eten houd en graag creatief bezig is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.