35 weken zwanger | Weekoverzicht #4

 Afgelopen week was ik 35 weken zwanger. Mijn moeder en schoonmoeder waren jarig, ik keek een interessante documentaire en ik las een boek. Wat ik verder meemaakte lees je vandaag. Op de dag dat ik alweer 36 weken zwanger ben…

35 weken zwanger – wat heb ik allemaal beleefd?

Dinsdag

Vandaag is een rustige dag. Ik kijk naar de eerste twee afleveringen van ”Reference man”. Dit gaat over hoe de blanke witte man van 1.80m en ongeveer 70 kilo de standaard is voor zo ongeveer alles in de samenleving. Van gezondheidszorg en medicijnen tot het inrichten van pleinen en de temperatuur op de werkvloer.

Woensdag

Vandaag is de verjaardag van mijn mama!! Jaa! Gezellig!  In de ochtend moet mijn man gewoon werken, maar in de middag is hij vrij en we gaan samen lunchen bij mijn ouders. Mijn halfzus is daar ook. We krijgen als lunch heerlijke dingen: Quich, een zelfgemaakte pastasalade (die ik ook als avondeten eet) en brood met spijs.

We zitten van half 1 tot ongeveer kwart voor zes te kletsen. Daarna blijven R ( mijn man dus) en ik eten. Ik geniet van de berg pastasalade die echt super lekker is. De rest eet bonenschotel. Het is zó gezellig dat ik helemaal vergeet om foto’s te maken! Woops…

Donderdag

Ik las deel één van de Zwaar! serie uit en ben begonnen met het editen van de video die ik het liefst as maandag online wil hebben.
Ook is de thuiskapper langsgekomen om onze haren te knippen. Fijn! Want de puntjes van mijn haar waren echt doods.

Ook keek ik het eerste deel van de Boos aflevering, over de hele ophef rond The Voice. Ik ben geloof ik net zo geschokt als de rest van Nederland…. Benieuwd hoe  dit verder gaat…..

Note: dit is niet de video, maar een foto.

Vrijdag

De hele ochtend besteed aan monteren van de video die gisteren online is gekomen. Omdat ik sinds vorige week met een nieuw montageprogramma werk moet ik nog een hoop leren… Maar het gaat steeds sneller.

Tussen de middag ben ik pannenkoeken gaan eten bij mijn ouders en daarna heb ik thuis een dutje gedaan. Maar helaas werd ik alleen maar meer moe wakker… Balen!

Omdat het vrijdag was, de vaste spelletjes avond, kwamen vriendin L en mijn moeder langs ’s avonds. We speelden de laatste rondes van De Crew (Bestel hier). Het was super gezellig, maar ik was toch blij dat ik rond kwart over 11 in mijn bed kon stappen.

Zaterdag

Vandaag was een dag vol energie. Natuurlijk heb ik eigenlijk weer te veel gedaan, want ik heb me flink uitgesloofd in het huishouden… Woops… Samen hebben we de box voor die kleine opgezet, en wat is dát leuk!  Nu is het helemaal klaar!

Samen met mijn man heb ik een klein rondje gewandeld. Ik kom niet meer zo ver, dus ik ben na een kwartiertje afgehaakt en hij is lekker even verder gegaan. Ik ben de Zeeman ingedoken om te kijken of ze een leuk vestje hadden voor die kleine spruit. En jawel! Eindelijk! Na weken zoeken heb ik dan eindelijk een vestje gevonden. Ik kwam er namelijk laatst achter dat ik alleen shirtjes met korte mouwen heb, en dat is natuurlijk niet ideaal als je in februari gaat bevallen…

 

 

Zondag

Ik ben bezig geweest met de video over de 22 van 2022. En samen met mijn man heb ik lekker ontbeten. Bij de Lidl kan je goedkoop broodjes halen en af en toe doen we dit samen. Lekker een kaasstengen, een croissantje en een pecanbroodje. Genieten!
In de middag zijn we langs mijn schoonouders gegaan, omdat mijn schoonmoeder de 21e jarig was. Het was super gezellig en we hebben samen de hele middag gekletst.

Maandag

Na een niet al te beste nacht ben ik  lekker bezig geweest voor mijn blog en heb ik nog wat gelezen in deel twee van de Zwaar! serie (van Chantal van Gastel). Verder heb ik in de middag vooral bijgeslapen. Ruim 1.5 uur. Het was echt hard nodig zullen we maar zeggen.

Wat heb jij gedaan deze week?

 

Voor deze blogpost maak ik gebruik van affilatielinkjes. Door via een linkje iets te bestellen krijg ik een kleine commissie. Jij betaald uiteraard niets extra’s.

Mascha Eleonora

Ik ben een vrolijke chaoot die werkzaam is in de kinderopvang. Daarnaast lees ik graag een boek, loop ik een rondje (hard) of ben ik in huis aan het rommelen. Ik ben een vrolijke chaoot die van lekker eten houd en graag creatief bezig is.

2 reacties

  1. Loes schreef:

    Mooie box +spullen haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.