36 weken zwanger | Weekoverzicht #5

Precies 37 weken ben ik zwanger. Als die kleine spruit nu komt is hij of zij volledig volgroeid. Ik kan zeggen dat ik haast niet meer kan wachten tot het zover is! Kom maar lekker hoor kleintje! Afgelopen week was ik 36 weken zwanger en wat ik deed lees je, zoals gewoonlijk, in dit blog.

36 weken zwanger – wat heb ik allemaal beleefd?

Dinsdag

Mijn vader was jarig, dus daar hebben we in de avond gegeten. Overdag werkte ik aan mijn blog, haalde ik een pakketje op dat ik twee weken eerder had besteld. Verder deed ik niet zo veel. Een rustige dag dus.

Woensdag

In de ochtend werkte ik aan mijn blog en in de middag had ik een echo. Alles was hoed met de kleine spruit en over twee weken (als je dit leest 1 week) mag ik terugkomen voor de allerlaatste echo en controle.

Donderdag

Na een slechte nacht had ik een ochtend rust op de bank. Ik deed niet zo veel. Voor de lunch nog deed ik een dutje, waar ik gelukkig van opknapte.

In de middag deed ik een paar kleine dingen aan het huishouden, werkte ik aan mijn blog en liep ik één kilometer. Haha.

Vrijdag

Het kostte me behoorlijk wat moeite, zoals je ziet, maar ik heb mijn teennagels weer eens gelakt. Wat heerlijk! Verder lunchte ik bij mijn ouders (pannenkoeken) en was het weer film/spelletjesavond. We dronken thee en aten lekkere koekjes, in plaats van spelletjes of een film. En dat was ook wel een keer gezellig.

Zaterdag

Zaterdag ben ik overvallen door een paar hele lieve vriendinnen met een babyshower! En hoewel deze misschien net even anders liep dan de planning was, maakte deze dag me super gelukkig! Wat heb ik genoten. We hadden een heerlijke High tea bij een gezellig restaurant en daarna hebben we nog even bij mij thuis gekletst. ’s avonds had ik echt geen honger meer en was ik moe. Maar ik kan alleen maar terugkijken op een heerlijke en fijne dag.

 

Zondag

Samen met mijn man ging ik lunchen bij ikea. Ook kochten we een emmer voor de luiers en een lekkere stoel voor de babykamer. Heerlijk om er nog even met z’n tweeën uit te zijn, nu dat nog kan. Manlief heeft de stoel meteen maar in elkaar gezet toen we thuis kwamen, terwijl ik een dutje deed op de bank. Haha.

Maandag

Doodmoe was ik van het weekend. Daarom heb ik zo ongeveer het hele eerste seizoen van Emily in Paris gekeken. Ook deed ik een dutje tussendoor en werkte ik kort aan mijn blog. Maar dat was het wel voor de dag. Een hele rustige luie dag. Die mogen er ook wel eens zijn!

Wat heb jij gedaan deze week?

Mascha Eleonora

Ik ben een vrolijke chaoot die werkzaam is in de kinderopvang. Daarnaast lees ik graag een boek, loop ik een rondje (hard) of ben ik in huis aan het rommelen. Ik ben een vrolijke chaoot die van lekker eten houd en graag creatief bezig is.

1 reactie

  1. 03/02/2022

    […] boek voor mannen die bijna papa worden. Maar natuurlijk is zo’n soort boek ook best boeiend als je bijna mama wordt. Want zo veel verschil zit daar niet in. (ook nieuwsgierig, bestel […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.