Al twee maanden bij ons- weekoverzicht #8

Tijd gaat razend snel. Het is alweer even geleden dat ik een update plaatste. Ons kleine meisje is alweer 10 weken oud. Tijd vliegt echt, het is ongelofelijk. Afgelopen weken hebben wij vooral genoten van het heerlijke weer. Mijn wonden zijn vrij goed genezen, waardoor ik alweer zeker tien kilometer kan lopen. ons meisje is gewoon al twee maanden bij ons.

Al 2 maanden bij ons

Het is misschien een cliché, maar er is een reden dat clichés waar zijn. Tijd gaat zo bizar snel.  Ik liet een vlog online komen (eindelijk tijd om te monteren.. haha) waarin die kleine meid 2 weken oud was. Nu is ze al 10 weken oud…. En nu neem ik de tijd om de vlog te delen. *lacht hard*

Hier is ons meisje dus geen twee maanden, maar twee weken oud.  Tid gaat bizar snel. Zeker als je bedenkt dat ik over twee weken weer moet gaan werken.

Oh help…. haha

Wennen en een nieuw ritme zoeken

Het is allemaal behoorlijk wennen. Telkens ben je op zoek naar het beste ritme voor een kind. Wat voor jezelf fijn is telt dan even niet meer mee. Moet er een fles (of borstvoeding, als je dat geeft) worden gegeven om 18.00 uur? En is dit precies jouw etenstijd? Tsja. Er zijn een paar mogelijkheden.

Je eet vroeger, of later. Of je zit tijdens het eten met een (mogelijk) flink huilende baby. Dat laatste wordt trouwens sterk afgeraden. Meestal kijken wij gewoon wat uitkomt voor ons met afspraken en passen daar onze eigen etenstijden op aan.

Nu moet ik zeggen dat ze nu ze twee maanden bij ons is, er langzaamaan een rite ontstaat en we haar signalen ook beter leren herkennen. Dat is erg fijn. Want je moet elkaar toch leren kennen in het begin! Een nieuw mensje met eigen dingen en heel eigen maniertjes.

Gelukkig genieten we enorm en gaat alles super goed.

 

Mascha Eleonora

Ik ben een vrolijke chaoot die werkzaam is in de kinderopvang. Daarnaast lees ik graag een boek, loop ik een rondje (hard) of ben ik in huis aan het rommelen. Ik ben een vrolijke chaoot die van lekker eten houd en graag creatief bezig is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.