PLOG: De gezondheidsbeurs 7 / 02

8 februari ging ik met Lianne naar de gezondheidsbeurs gegaan.  Het was een super gezellige dag waar ik je vandaag graag meer over vertel. Die ochtend zat ik al op tijd in de trein. Gewapend met een ongelezen boek ging ik de reis aan. Wat had ik er zin in zeg! Rond half 11 kwam ik aan en samen met Lianne ging ik naar de hallen. We hadden het programma al uitgebreid bekeken en op basis van titels onze keuze gemaakt.

Wat we allemaal deden op de gezondheidsbeurs

Gezond ontbijten met Mathijs Vrieze

We begonnen de gezondheidsbeurs met het verhaal van Mathijs. Het ging over voedzaam ontbijten. Ik was erg benieuwd wat het zou worden. Een zelfgemaakte Granola, een notenbar en zelf pindakaas maken. Het klonk als een super tof idee, maar helaas was onze zitplaats niet de allerbeste. Plus, omdat er maar een half uur was uitgetrokken ging Mathijs vrij snel. Dit maakte dat dat wij niet alles konden volgen. Dat was wel een beetje jammer. Maar: desalnietemin was het een enthousiast praatje.

Louella van Fitaddict met ontwikkel op eigen kracht een gezonde leefstijl

Louella. Dé reden dat we zijn gegaan. Via haar Instagram had ik twee gratis kaartjes kunnen bemachtigen. Heel blij was ik. Want zowel Lianne als ik zijn nogal fan van haar. Haar presentatie leek een beetje op haar Ebook, maar toch was het leerzaam. Ik was helemaal hyper en vond het echt heel tof om haar ontmoet te hebben. Vooral omdat ze echt een beetje een voorbeeld voor me is. Zij heeft het erg vaak over het uitbreiden van je comfortzone. En dat is wat ik erg graag doe dit jaar.

 

Het maximale uit je leven halen. Tips & tricks. Met Debbie van FitFunRun

Debbie is misschien op sportgebied geen écht voorbeeld van me, maar op persoonlijk vlak is ze dit des te meer. Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik haar voor deze dag nog niet eens kende. Maar: wat een persoonlijkheid! En op dat gebied is ze zeker een voorbeeld voor me geworden. Haar presentatie was kort en krachtig (vooral omdat ze die dag ziek was wakker geworden.)  Later op de gezondheidsbeurs kwamen we haar nog tegen. Dat was erg leuk. Ik wenste haar beterschap en bedankte haar voor de leuke presentatie. Meteen raakte we uitgebreid in gesprek. Het werd een heel persoonlijk gesprek, wat echt super leuk was. Het ging over vriendschap, jezelf uitdagen en over die dag.  Samen gingen we nog even op de foto, wat eigenlijk niet eens het idee was van Lianne of van mij, maar van haar!
Super leuk!

Superseks met Goedele Liekens

Super seks. Dat wil iedereen toch? Of in ieder geval goede seks. (of gewoon sowieso seks, zou een van mijn vrienden kunnen zeggen)
Seksgoeroe Goedele zou 10 tips geven. Maar helaas was haar verhaal een enorme tegenvaller. Het enige dat ik me van haar praatje herinner is ”vergelijk seks met stamppot, de ene keer doe je er dit ingrediënt in, dan weer iets anders.” Haar stamppot grap was leuk, verder was de tip ”praten”. Tsja, als je niet met je partner over seks kan praten, dan heb je misschien wel de verkeerde partner. Oh, en ze heeft zo’n acht keer gezegd dat het misschien helpt om haar boek te kopen en dat nongelant neer te leggen op tafel, om zo het gesprek te starten….

Het voelde dus meer als een verkooppraatje, zonder de 10 tips. Beetje jammer.

De rest van de beurs

Verder was de rest van de beurs erg druk. En er waren veel kraampjes met nogal overpriced spullen. Ik bedoel: een gewone tanktop voor vijftig euro? Nope, dankje. Gelukkig was het verder een erg gezellige dag en hebben we veel gekletst en gelachen.

De stad in en genieten

Koffie drinken bij Beagels and Beans

Rond half vier was onze energie op. We gingen lekker een kop koffie drinken bij Beagels and Beans, inclusief een taartje. Heerlijk! echt even ontspannen na een hele dag luisteren. Daarna zijn we gaan shoppen en ik heb een heel leuk Nike shirt gekocht!

Samen gezellig uit eten

Toen we honger kregen zijn we een eettentje gaan zoeken en na een aantal opties te hebben afgewogen zijn we bij La Cubanita gaan eten. Naderhand hebben we nog minstens anderhalf uur op het station zitten kletsen. Een super geslaagde dag dus.

Ben jij wel eens bij de gezondheidsbeurs geweest? Wat vond je ervan?

Mascha Eleonora

Ik ben een vrolijke chaoot die werkzaam is in de kinderopvang. Daarnaast lees ik graag een boek, loop ik een rondje (hard) of ben ik in huis aan het rommelen. Ik ben een vrolijke chaoot die van lekker eten houd en graag creatief bezig is.

3 reacties

  1. Jenn schreef:

    He, ik was daar ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *