Disclaimer mascha eleonora

Er zijn voor een blogger verschillende manier om geld te verdienen. Bloggen is een hobby die je achter een scherm uitvoert en meestal zitten er kosten aan verbonden. Je moet bijvoorbeeld een goede laptop hebben, maar ook een telefoon of camera waarmee je foto’s maakt. En daarnaast hebben de meeste bloggers een hostingpakket.  Ook dit is niet gratis.
Daarnaast heb je natuurlijk nog dagelijkse kosten, zoals je huur en je boodschappen.
De volgende manier gebruik ik om een beetje geld (terug) te verdienen. Naast mijn blog heb ik ook een Youtube kanaal. Hiervoor gelden dezelfde dingen.

Affilatielinks

Ik ben aangesloten bij het parterprogramma van BOL. Dit betekend dat ik voor hen artikelen aanprijs. Dit zijn altijd artikelen die ik zelf ook gebruik (zou gebruiken). Als je via deze link een product koopt krijg ik een klein bedrag. Hiervoor betaal jij uiteraard niets extra’s. Het verschilt heel erg wat ik krijg voor de producten die je via mij koopt. Maar je kan je vast voorstellen dat ik meer krijg als jij een airfryer koopt, dan een goed boek. *(dit zijn dus dat soort linkjes)

Reviews van gekregen spullen

Mocht het een keer voorkomen dat ik iets krijg opgestuurd, dan ben ik je reuze dankbaar. Maar weet wel dat ik altijd zal aangeven dat ik dit product heb gekregen. Staat het er een keer niet bij? Dan is dit product gewoon door mijzelf gekocht en gefinancierd door mijn eigen portemonnee. Sowieso schrijf ik alleen over onderwerpen en spullen die bij mij en mijn blog (evt vlogs) passen.  Is er nou iets dat je heel graag wilt opsturen, neem dan vooral contact met me op dan kijken we wat de wederzijdse verwachtingen zijn.

Gesponsorde blogposts

Als een blogpost gesponsord is, bekend dat, dat er geld is betaald voor het schrijven van die tekst. Maar, ik sta voor eerlijkheid en daarom zal ik ook altijd mijn eerlijke mening geven. Daarbij schrijf ik alleen over onderwerpen die mij interesseren. Het zou immers een beetje gek zijn als ik opeens over auto’s ga schrijven of andere zaken waar ik geen verstand van heb. Onderwerpen waar je aan moet denken die interessant zijn voor mijn blog: boeken (zowel lezen als schrijven), hardlopen en alles wat daarmee te maken heeft en allerlei lifestyle gerelateerde onderwerpen.
Wil je graag een samenwerking, maar twijfel je of je onderwerp bij mij past? schroom dan vooral niet om contact op te nemen. Als iets interessant is, sta ik er altijd wel voor open om te kijken hoe we iets zo kunnen aanpassen dat het wel bij mij past.

Samenwerken

Werk jij bij een bedrijf en wil je graag met mij samenwerken??
Dat kan! Lees hier hoe.
Of neem direct contact met mij op mascha_eleonora@hotmail.com