Disclaimer

In deze disclaimer leg ik uit hoe ik omga met sponsering, samenwerking en het betaald krijgen voor mijn blog. Want de huur betaalt zichzelf niet. Als het voorkomt dat ik iets krijg (spullen of geld) ben ik altijd eerlijk)

Affilatielinks

Voor mijn blog maak ik gebruik van affilatielinks. Dit houd in dat ik producten die ik aanbeveel link naar een webshop waar je deze kan kopen. Op dit moment heb ik een partnerprogramma bij BOL.
Als je via die link iets koopt krijg ik een klein percentage van BOL als bedankje voor de reclame. Jij als klant betaalt zeker niks extra’s voor je gekochten spullen. Ik link alleen naar spullen die ik zelf ook zou kopen. (Of heel graag zou willen hebben!)

Reviews van gekregen spullen

Het meeste dat op mijn blog verschijnt is mede mogelijk gemaakt door eigen portemonnee. Maar het kan voorkomen dat ik soms iets krijg opgestuurd. Hierover ben ik altijd eerlijk en dit vermeld ik altijd! Niet alleen omdat dit wettelijk verplicht is, maar ook gewoon omdat ik eerlijkheid naar mijn lezers (jij dus) erg belangrijk vind. Hierbij wil ik graag benadrukken dat als ik iets opgestuurd krijg, ik alsnog heel eerlijk ben over het product/de dienst. Of ik er nou voor betaald heb, of het gratis heb gehad. Dit zal ik wel altijd onderbouwen met mijn gefundeerde mening.
Mocht ik een keer iets van een bedrijf toegestuurd krijgen ter review of voor een winactie zal ik dit er dus altijd bij vermelden. Ik post ook alleen dingen die bij mij en bij mijn blog passen. Dus als ik zomaar iets opgestuurd krijg, is dat geen garantie dat ik er ook daadwerkelijk over schrijf.

Gesponserde blogposts

Natuurlijk sta ik ook open voor samenwerkingen. Het is belangrijk om te weten dat ik ook hierin eerlijk ben. Niet alleen over het product of de dienst, maar ook om het feit dat het om een samenwerking gaat. Dus als ik minder tevreden ben, zal ik dit ook laten weten, wel zal ik altijd mijn onderbouwde mening geven. Daarbij zal ik er altijd bij zetten dat het om een samenwerking gaat. Ik ga alleen een samenwerking aan als ik vind dat het past bij mij en mijn blog. Ik steek erg veel van mijn vrije tijd in mijn blog. Dit doe ik naast mijn baan. Maar dit wil niet zeggen dat ik niet eerlijk kan zijn over de punten waarvoor ik betaald wordt om er over te schrijven. Verder gebruik ik in dit soort gevallen alleen maar no-follow links!
Mocht je van mening zijn dat er iets niet klopt, dan kan je altijd contact opnemen of mailen naar info@mascha-eleonora.nl

Samenwerken

Werk jij bij een bedrijf en wil je graag met mij samenwerken??
Dat kan! Lees hier hoe of neem direct contact met mij op info@mascha-eleonora.nl