Gelezen in januari

Januari was een heerlijke leesmaand! Ik heb genoten van de boeken die ik heb gelezen en het waren er meer dan verwacht. Ik had wel verwacht dat ik in mijn verlof meer zou kunnen lezen, maar dat het leesjaar zo goed zou beginnen… Dat was echt een verrassing.

Nadat ik het eerste boek had uitgelezen deze maand, wilde ik verder in het vervolg. Maar de boeken van Helen Grace zijn nou niet bepaald de meest luchtige boeken te noemen. Laat ik daar nou net veel behoefte aan hebben gehad. (zoals je wel kan zien aan het lijstje met de andere boeken die ik de rest van de maand las.)

Gelezen in januari

Januari was dus een verrassend goede leesmaand. Zeker als je weet dat mijn gemiddelde op maximaal twee boeken per maand ligt. Hopelijk kan ik van deze leesflow de komende tijd nog vasthouden.

 1. Nog lange niet (Helen Grace, #9) – MJ. Arlidge
  Ook lezen? Bestel hier!
 2. Geek Girl Knap anders ( Geek Girl, #1) – Holly Smale (klik hier voor mijn recensie)
  Ook lezen? Bestel hier!
 3. Geek Girl Blunderd door (Geek Girl, #2) – Holly Smale (klik hier voor mijn recensie)
  Ook lezen? Bestel hier!
  geek girl blundert door
 4. Zwaar verliefd! (Zwaar, #1) – Chantal van Gastel (klik hier voor mijn recensie)
  Ook lezen? Bestel hier!

In het volgende deel ben ik nog bezig: Zwaar beproefd! (Zwaar, #2) – Chantal van Gastel.

Ook heb ik het grootste deel van het boek Commando papa gelezen van Neil Sinclair, dat ik aan mijn vriend kado heb gedaan met sinterklaas. Een boek voor mannen die bijna papa worden. Maar natuurlijk is zo’n soort boek ook best boeiend als je bijna mama wordt. Want zo veel verschil zit daar niet in. (ook nieuwsgierig, bestel hier)

Genoten met volle teugen

Als alle maanden zulke goede leesmaanden zijn, lees ik dit jaar veel meer boeken dan voorgaande jaren… Maar dat zal tegen gaan vallen, want er is nou eenmaal een kleine spruit onderweg. En met een mini-mensje in je huis moet je nou eenmaal keuzes maken en prioriteiten stellen. En lezen valt daar niet altijd onder…. Maar we gaan het meemaken. Nog eventjes lekker genieten voordat die kleine komt en daarna zien we wel weer verder. Misschien ben ik te moe om te lezen, of wil ik juist alleen maar lezen tijdens de slaapjes van de kleine spruit.

Welke boeken heb jij gelezen in januari?

Mascha Eleonora

Ik ben een vrolijke chaoot die werkzaam is in de kinderopvang. Daarnaast lees ik graag een boek, loop ik een rondje (hard) of ben ik in huis aan het rommelen. Ik ben een vrolijke chaoot die van lekker eten houd en graag creatief bezig is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.