Gelezen in september

Het is eind september en ik ga eens terugkijken wat ik afgelopen maand heb gelezen. Voor mijn gevoel is het niet veel. Maar ik vermoed stiekem dat het er meer zijn omdat ik ook een aantal E-books heb gelezen. Mijn doel was om in deze maand twee boeken te lezen. Net als iedere maand van dit jaar. Maar dit is gedurende het jaar niet bepaald gelukt. De ene maand las ik vier of vijf boeken. Een andere nul. Tsja. Het leven zullen we maar zeggen.
gelezen in september

De boeken die ik las in september

Ik kan niet anders zeggen dan dat september een zeer goede leesmaand was. Ik werkte meer uren dan mijn contract me verplichtte. Deed veel leuke dingen met vrienden en genoot van de redelijk mooie nazomer. Toch lukte het me zeer gemakkelijk om meer dan twee boeken te lezen. Waar ik erg blij mee ben! Ik zit echt weer in een goede leesflow. Nu ik deze week vakantie heb, lees ik misschien ook nog wel het boek uit waar ik net in begonnen ben. Dan lees ik dus nóg een boek deze maand. Yay!

Gelezen in september

Wie zint op wraak – Bo Svernström

Het was een beetje lastig inkomen, maar toen ik eenmaal in het verhaal zat las het als een trein. Misschien is dit boek een klein beetje valsspelen want ik las al een deel in augustus. Maar de maand waarin ik het boek uitlas telt wat mij betreft. Hier lees je mijn volledige recensie

Zac & Mia – A.J. Bets

Puur omdat het wel een mooi boek is, maar het me niet per se raakte zoals ik van te voren had verwacht (of gehoopt) krijgt dit boek drie sterren. Wil je weten wat de reden hier achter is? Ook van dit boek staat een recensie online.

Een jongen met de naam Kerstmis – Matt Haig

Op Goodreads gaf ik aan dat het best een lekker boek is voor tussendoor, maar dat ik het niet een ”wat geweldig” boek vind. Wel zit er humor in waar ik om heb kunnen lachen. Lees vooral mijn recensie

Festivalkriebels – Lisette Jonkman

Heerlijk kort boekje wat ietwat voorspelbaar is. Maar hé, het is een Lisette. en ik houd van alle boeken van Lisette. Wil je meer weten over dit boek? Lees dan mijn recensie.
Middernachtbibliotheek – Matt Haig

Wat een geweldig mooi boek is dit! Wat heb ik genoten van Matts schrijfstijl en wat is het concept geweldig! Hierover staat uiteraard ook een recensie online.

De jongen, de mol, de vos en het paart – Toon van Tellingen

Niet slecht, maar vrij cliché. soms voelde het een beetje geforceerd. Jammer. Maar toch zeker geen slecht prentenboek. Daarom drie sterren.

Wraak – Danielle Bakhuis

Ik dacht, ik lees nog even een boek voor het einde van de maand. Dit bleek een vrij dun, maar redelijk goed boek te zijn! Genoten. Hoewel ik het zo uit het en het echt een boek is voor ’tussendoor’.
Lees mijn volledige recensie

De executie – Danielle Bakhuis

Na het vorige boek van Danielle Bakhuis te hebben uitgelezen, als lekker boek voor tussendoor had ik niet kunnen verwachten dat ik daarna een boek zou lezen dat ik zó goed zou vinden. Damn. Recensie volgt snel…

Scones en Spotlights – Susan Muskee

dit is een luisterboek waar ik begin deze maand aan ben begonnen. Wat een lekker makkelijk verhaal. Maar wat een fijne personages! Echt van genoten. Nu snel door naar deel 2!

Toch meer gelezen dan verwacht

Het was een hele goede leesmaand voor mij. Ik heb echt een paar pareltjes mogen lezen. Ik heb duidelijk toch meer gelezen in september dan ik had verwacht. Daar ben ik heel erg blij mee! Ik hoop ook dat ik komende maand net zo veel – of meer- mag lezen dan de afgelopen maand. Al verwacht ik niet dat ik méér zal lezen. Ik zou het knap vinden van mezelf. Haha. PS: Ik schreef dit bericht in de week voordat mijn vakantie begon. Ik had geen idee dat ik in die laatste paar dagen van de maand nog even drie boeken zou uitlezen… (de onderste drie van het lijstje…) Dus ja… het zijn er echt meer geworden dan ik had voorspeld, haha.

Welke boeken heb jij gelezen in september?

 

Mascha Eleonora

Ik ben een vrolijke chaoot die werkzaam is in de kinderopvang. Daarnaast lees ik graag een boek, loop ik een rondje (hard) of ben ik in huis aan het rommelen. Ik ben een vrolijke chaoot die van lekker eten houd en graag creatief bezig is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.