Harry Potter luisteren- Luisterboekendoel voor dit jaar

Dit jaar wil ik graag nog iets doen. Hoewel ik bang ben dat het, naast al die 1000 andere dingen die ik moet en wil, me niet gaat lukken ga ik er toch voor. Een speciaal luisterboekendoel. Iets met Harry Potter….

Alle Harry Potter boeken luisteren

Oke. Ik ga even eerlijk zijn. Ik heb Harry Potter nog nooit gelezen. Deel één wel. En goed. Deel twee ook. Maar daarna kwam het leven weer tussendoor en ben ik gestopt. Ik voel me een beetje schuldig -hoewel dat natuurlijk gek is- dat ik alle boeken van Harry nog nooit heb gelezen.

Nu lees ik ook niet zo snel

Het is zo dat ik niet zo snel lees. Met een gemiddelde van 30 pagina‘s per uur duren boeken soms langer dan gepland gehoopt. Vandaar dat ik graag dit jaar de boeken van Harry Potter als luisterboek wil luisteren. Ik heb het lezen van de boeken al zo ongelofelijk lang op de planning staan….

Yara van Adorablebooks deed hetzelfde. Zij luisterde in twee maanden tijd alle zeven de boeken. Ikzelf neem e,r ook vanwege een newborn op komst, graag de tijd voor. De boeken duren bij elkaar meer dan honderd uur en ik wil mezelf ook niet té hard pushen. Want ja. Want het leven met een newborn is zo onvoorspelbaar als het maar kan. Zeker de eerste maanden.

Updates tussendoor

ALs ik de boeken alle 7 uit heb, ergens dit jaar (ja, jeetje dat klinkt ver weg) zal ik zeker een update geven. Maar ondertussen kan je natuurlijk ook gewoon mijn wrap it up in de gaten houden van elke maand. Daarin staan alle boeken die ik gelezen en geluisterd heb. Zo kun je mij alvast een beetje controleren. Maar voel je vooral ook niet schuldig als je mij wilt corrigeren. In het geval er maar één Harry Potter in het lijstje staat bijvoorbeeld.

Hoe oud was jij toen je de Harry Potter boeken las? Of heb je ze net als ik nog niet gelezen?

Mascha Eleonora

Ik ben een vrolijke chaoot die werkzaam is in de kinderopvang. Daarnaast lees ik graag een boek, loop ik een rondje (hard) of ben ik in huis aan het rommelen. Ik ben een vrolijke chaoot die van lekker eten houd en graag creatief bezig is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.