Hoe gaat het met de 22 van 2022?

Een tijdje geleden melde ik dat ik graag dit jaar 22 boeken wilde lezen. Ik had een lijstje gemaakt en gaf aan dat het mijn doel was om deze boeken te lezen, maar dat het in principe ook goed was als ik maar één van die boeken zou lezen. De 22 van 2022 allemaal lezen, het zou perfect zijn. Maar als ik maar éen boek uit dat rijtje zou lezen, was dat ook top.

Misschien heb je de video gezien en weet je welke 22 boeken ik wil gaan lezen. Hoe staat het met dit lijstje? Welke boeken heb ik hiervan al gelezen.

Er stonden een paar series op de planning

Van de boeken die ik wilde lezen stonden er een paar series op de planning. (Mijn eigen Harry Potter challenge daargelaten) Er waren drie series die op de planning stonden.

Als eerste serie stond Geek Girl op de planning. In ieder geval, de eerste twee delen van deze zes-delige serie want die staan in mijn kast. Dit waren dan ook de eerste twee boeken die ik uit het lijstje van de 22 van 2022 heb gekozen. Binnen een week las ik ze allebei uit. (reviews onderaan deze blogpost). Ik was dol op deze Geek, dus ik heb boek drie en vier besteld. Maar hier ben ik nog niet aan begonnen. Hmm.. Snel doen dus.

De tweede serie die op de planning stond was ook een incomplete serie. Namelijk de eerste twee delen van de Zwaar-trilogie. Heel verrassend, deze twee stonden in mijn kast. Het feit wil alleen dat ik na deel één (review wederom onderaan deze blogpost) en een paar pagina’s van deel twee, niet meer verder ben gegaan met lezen. Hmmm…. Binnenkort weer even oppakken dus. Wel heb ik via Nextory deel drie gevonden, dus ik kan doorlezen… haha

De laatste serie die ik wilde lezen was de serie project persefone. Een trilogie die al véél te lang ongelezen in mijn kast staat. Aan deze serie ben ik nog niet begonnen. Hij staat ook niet heel hoog op de planning als ik eerlijk ben. Series zijn gewoon een dingetje in mijn hoofd nu. Vanwege die kleine spruit die zich ieder moment kan melden.

Ook andere boeken

Naast de lijst met de 22 van 2022 heb ik de afgelopen tijd vier andere boeken gelezen en geluisterd. (welke dat zijn zie je hier). Daarmee komt het totaal aantal gelezen boeken uit op zeven. Een heel mooi aantal, al zeg ik het zelf. Zeker voor mijn doen is dat best veel. Ondertussen ben ik wél weer bezig in een boek uit de 22-lijst. Namelijk het boek Wij Leugenaars van E. Lockhart. Tot nu toe bevalt dit aardig, ik lees lekker door, maar iets in mij vind het een… raar(?) boek. Ik moet er geloof ik nog een beetje aan wennen. (ben je nieuwsgierig? Bestel het boek hier)

Leesflow vs geen zin in andere dingen

Ik zit gelukkig ook weer in een leesflow, dus ik kan aardig doorlezen. Mede omdat ik nu écht hoogzwanger ben en niet heel veel meer trek. Ik zit veel op de bank en voor mijn gevoel heb ik Youtube wel uitgespeeld. Natuurlijk komen er daar elke seconde tientallen (ahum duizenden) filmpjes online. Maar daar kan ik niet altijd mijn aandacht bij vasthouden. Lezen gaat in dat opzicht een stuk beter. Ook voor bloggen moet ik echt zin maken. Dat merk ik wel. Hopelijk komt die aandacht voor de andere dingen weer terug als ik eenmaal bevallen ben, en een beetje op een goede manier door de kraamtijd ben heen gekomen. Ik merk wel dat ik nu vooral behoefte heb aan rust. Niet te veel prikkels en gewoon lekker hangen en ”wachten” tot die kleine spruit mijn buik verlaat. Dat mag overigens snel gebeuren als het aan mij ligt.

Gelezen boeken uit de 22 van 2022

Zwaar verliefd (Zwaar, #1) – Chantal van Gastel (Bestel hier)

Geek girl, knap anders (Geek Girl, #1) – Holy Smale (Bestel hier)

Geek Girl blundert door (Geek Girl, #2) – Holy Smale (Bestel hier)

Welk boek ben jij op dit moment aan het lezen?

Mascha Eleonora

Ik ben een vrolijke chaoot die werkzaam is in de kinderopvang. Daarnaast lees ik graag een boek, loop ik een rondje (hard) of ben ik in huis aan het rommelen. Ik ben een vrolijke chaoot die van lekker eten houd en graag creatief bezig is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.