Over Mascha

Hé. Wat leuk dat je wat meer over mij wilt weten!

Ik ben Mascha en samen met mijn man – ik mag tegenwoordig man zeggen.. Aaah!- woon ik in Breda. Deze heerlijke stad is onze geboortestad. Sinds 2018 wonen we samen in een prachtig appartement.Ik ben werkzaam in de kinderopvang en daarbuiten geniet ik graag van het mooie weer door te wandelen (of hardlopen!) of zit ik diep weggedoken in een boek.

 

Ik in het bos

Boeken – Lezen

Na een jaar lang over verhalen bloggen ontdekte ik boekenbloggen. Een liefde voor boeken is er altijd al geweest en een nieuwe liefde ontstond. Boekenbloggen. Leven kwam vaker tussendoor dan ik wilde, waardoor ik nooit écht consequent een blog heb gerund. Maar ik blijf terugkeren bij deze passie. Want dat is wat boekbloggen voor mij is geworden. Een echte passie. Daarnaast zijn lezen en -het verzamelen van- boeken ook echte passies. Lezen kan ik altijd en overal – zelfs als mijn vriend naast me tv zit te kijken. Al zijn er altijd programma’s die niet samengaan met een boek.

Buiten komen

mijn ouders namen mij toen ik nog een klein ukkie was al elke zondag mee om een wandeling te maken in het bos. Er zijn nog foto’s dat ik bij mijn vader op zijn schouders zit omdat de ronde te groot voor me was. Maar de liefde voor wandelen en de natuur is er zeker ingebleven. Wandelen doe ik nog steeds ontzettend graag. Soms alleen, soms met vrienden, familie of m’n partner.

Bloggen / vloggen

Tsja. Dat bloggen dus. Dat doe ik soms iets te fanatiek en dan schrijf ik tien blogposts op één dag. Daarna doe ik twee weken niets. Ritme is voor mij dus wel een dingetje. Maar misschien had je dat al begrepen uit eerdere stukken van me. Haha.
Ik hoop in ieder geval dat je mijn -hernieuwde- blog met veel plezier zal lezen. Mocht je liever naar mijn belevenissen kijken, dan verwijs ik je graag door mijn Youtube kanaal. Een kanaal waar ik met net zo veel fluctuatie op upload als dit blog. Maar wel met net zo veel plezier.

Voor al je vragen en opmerkingen mag je een reactie achterlaten, of een e-mail sturen naar mascha_eleonora@hotmail.com