Over

Hi! Ik ben Mascha en ik woon samen met mijn vriend in het zuiden van ons mooie land. Ik ben ooit begonnen met bloggen omdat ik graag over van alles schreef. Ik wilde verhalen delen en dingen vertellen. Voor al je vragen en opmerkingen mag je een reactie achterlaten, of een e-mail sturen naar info@mascha-eleonora.nl

Na een jaartje op een site verhalen schrijven, ontdekte ik boekenblogs. Toen ben ik overgestapt naar dat onderwerp en ook meteen naar WordPress. Ik heb hier twee jaar met veel liefde over geschreven, tot ik besloot een eigen site te maken. Op dat zelfde moment besloot ik ook dat het ook tijd was om over iets anders te praten dan alleen maar boeken. Dus ben ik over lifestyle gaan kletsen. Maar het boekenbloggen miste ik toch te veel. Dus maakte ik ook mijn boekenblog weer aan. Nu is het een aantal jaar verder en schrijf ik al voor het vierde jaar op deze site. Ik heb ergens begin 2018 de twee blogs samengevoegd (waar ik ze eerst uit elkaar had gehaald) en nu voelt het helemaal goed. Het duurde lang voor ik echt mijn draai vond, maar nu die er is ben ik als een kind zo blij.
Er is een mooie plek ontstaan waar ik graag over alles klets wat ik leuk vind.

Een van die dingen is gezondheid. Sporten vind ik heerlijk. Ik heb fases waarin ik meer met kracht bezig ben en dan weer meer met hardlopen. Maar het motiveren van mezelf blijf ik leuk vinden. Ik zie mezelf graag als een bezig bijtje dat veel dingen doet, maar soms houd mijn lichamelijke beperking me daarin een beetje tegen. (scoliose) Verder heb ik NF1, maar daar heb ik gelukkig weinig last van.