Reading challenge 2022 (de 22 van 2022)

Het voelt ongelofelijk, maar ik heb al een maand zwangerschapsverlof. Voor mijn verlof had ik een aantal plannen. Natuurlijk zijn dat er weer veel te veel, haha. Ik moet mezelf leren bedwingen en mezelf ook rust geven. Maar aan de andere kant is het wel het perfecte moment om mijn verloren hobby’s weer op te pakken. Zoals het lezen van heel erg veel boeken! Natuurlijk wordt het ontzettend druk als er een kleintje is, maar als het goed is, komt die pas eind februari. Wat inhoud dat ik de eerste twee maanden van het nieuwe jaar tijd heb om lekker veel te lezen. hopelijk heb ik daarmee een mooie voorspong op mijn reading challenge 2022

Heel veel lezen, mijn reading challenge 2022

Heel veel lezen is altijd een van mijn hobby’s geweest, maar zoals je aan mijn reading challenge van 2021 kan zien gaat het de ene maand fantastisch en lees ik drie boeken of meer, om de maand erna niets te lezen… Dat is natuurlijk zonde. Dus een van mijn doelen is om het lezen zo goed mogelijk over het jaar te verdelen. Misschien is dat ijdele hoop, maar we gaan het zien!

In deze video (hey een video!) kun je zien welke 22 boeken er op mijn lijstje staan voor 2022. Deze 22 boeken hoop ik zeker te lezen komend jaar. En als het niet lukt? Geen man overboord! Alles wat ik kan lezen met een kleintje is mooi meegenomen.

Mascha Eleonora

Ik ben een vrolijke chaoot die werkzaam is in de kinderopvang. Daarnaast lees ik graag een boek, loop ik een rondje (hard) of ben ik in huis aan het rommelen. Ik ben een vrolijke chaoot die van lekker eten houd en graag creatief bezig is.

3 reacties

  1. 25/01/2022

    […] ben bezig geweest met de video over de 22 van 2022. En samen met mijn man heb ik lekker ontbeten. Bij de Lidl kan je goedkoop broodjes halen en af en […]

  2. 22/02/2022

    […] heb ik lekker gelezen de afgelopen drie weken. Twee boeken en één luisterboek. Ook ben ik al begonnen in een ander boek. […]

  3. 26/06/2022

    […] dan tweehonderd (!) ongelezen boeken in mijn kast. En dat is best heftig. Voor dit jaar had ik daar 22 boeken van uitgekozen die ik wilde lezen.  Maar daar heb ik er pas ééntje van gelezen. Oef! Wel heb ik andere boeken […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.