Zwaar verliefd (Zwaar, #1) – Chantal van Gastel

Zwaar verliefd (Zwaar, #1) – Chantal van Gastel

nadat ik Geek Girl deel één en deel twee had gelezen, moest ik wachten op de bestelling van deel drie en vier. Toch had ik nog zin in een luchtig boek. Daarom besloot ik een van de andere boeken van mijn TBR van dit jaar te pakken. Namelijk Zwaar verliefd van Chantal van Gastel.

Waar gaat Zwaar verliefd over?

Isa is een jonge dierenarts die worstelt met haar gewicht, haar werk en de liefde. Helemaal nu ze als een blok is gevallen voor Ruben, de ontzettend aantrekkelijke eigenaar van een labrador waar ze een levensreddende actie bij heeft uitgevoerd. Maar hoe zorgt ze er nou voor dat hij net zo gek op haar wordt als op zijn hond?

Wat vond ik van het boek?

Wat een heerlijk, zoetsappig verhaal. Dit is een reread. ik las dit boek al eerder, ergens in 2018. Zelf was ik toen meer bezig met gezond eten en sporten. Dat is nu door de zwangerschap een stuk minder.  Nu voelt afvallen voor een man, zeker omdat het voor een man is, een stuk oppervlakkiger aan. Nu ben ik zelf altijd erg slank geweest, dus afvallen was voor mij nooit een goed idee.

Maar zeker nu ik meer op een andere manier bezig ben met gezondheid. (fit zijn bijvoorbeeld, in plaats van gewicht) Daarom voelt het nu  gewoon een  beetje leeg dat je alleen voor een ander af valt. Ik heb een beetje het idee dat dit een verkeerde boodschap kan uitdragen naar jonge vrouwen die dit boek lezen. Maar hé, als dat je eerste motivatie is, is dat misschien niet heel verkeerd. Maar laat het vooral nóóit je enige motivatie zijn. Als je er beter uit wilt zien omdat je dan het idee hebt dat alleen dan een bepaalde man je ziet staan, is hij je niet waard.

Desalniettemin vond ik het een vermakelijk boek om te lezen en ga ik zeker ook genieten van deel twee.

Zwaar verliefd
Schrijver(s):
Serie:
Series Number: 1
Uitgever(s):
Published: januari 2013

Mascha Eleonora

Ik ben een vrolijke chaoot die werkzaam is in de kinderopvang. Daarnaast lees ik graag een boek, loop ik een rondje (hard) of ben ik in huis aan het rommelen. Ik ben een vrolijke chaoot die van lekker eten houd en graag creatief bezig is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.