samenwerken

Wil je graag samenwerken met mij?
Dat kan!! Vind ik leuk!

Samenwerken

Een samenwerking ga je niet zomaar aan. Je moet eerst weten of een ‘influencer’ bij je past. Als het goed is denk je er nu over na of ik en mijn blog/vlogs bij jou bedrijf passen. Je bent immers op deze pagina terecht gekomen. Ikzelf word altijd heel enthousiast van het krijgen van mailtjes. Zeker als iemand aangeeft dat ze met mij willen samenwerken!

Hoi blogger!

Heb jij het idee dat jouw merk of bedrijf goed past bij Mascha Eleonora? Schroom dan vooral niet om mij een berichtje te sturen! Daar wordt ik altijd blij van. Zeker als mensen een beetje moeite doen voor een leuke mail. Een mail die begint met het verkeerd schrijven van mijn naam, (Marcia?) of die simpelweg zeggen ‘Hoi blogger’ zijn natuurlijk minder leuk om te ontvangen. Als bedrijf hoop je natuurlijk ook dat als je een product opstuurt dat ik in ieder geval de moeite neem om het bedrijf en het product bij de juiste naam te noemen.
Tenmiste, dat neem ik aan.
Verder maakt het mij niks uit of je werkt voor een van de grootste bedrijven van Nederland, of een van de kleinste.

Wat past er bij Mascha Eleonora?

Ik sta open voor alles wat enigszins bij mijn blog of mijn vlogs past. Het meeste aandacht besteed ik aan hardlopen en  boeken. Heb je iets heel anders hebt waarvan je verwacht dat het een match made in heaven is? Schroom dan vooral niet om me toch een berichtje te sturen.  Mail naar Mascha_Eleonora@hotmail.com

Product toesturen

Ik vind het leuk om je product te ontvangen en nieuwe merken/ondernemers te supporten! (En zeker kleine, startende bedrijven!) Houd er rekening mee dat het zomaar opsturen van een product je geen aandacht verzekert op mijn blog/vlog/social media kanalen.

Check vooral ook de disclaimer, om te zien hoe ik met toegestuurde producten omga.