samenwerken

Wil je graag samenwerken met mij?
Dat kan!!

Samenwerken
Heb je het idee dat jouw merk goed past bij Mascha Eleonora? Stuur me dan een berichtje. Ik word altijd heel enthousiast van mensen die moeite doen voor een leuk mailtje. Dus geen: ”hoi blogger”, of andere one-in-a-million mailtjes. Dat soort berichten maakt niemand enthousiast. (Gewoon een tip!)

Daarbij maakt het mij niks uit of je werkt voor een van de grootste bedrijven van Nederland, of een van de kleinste.

Ik sta open voor alles wat enigszins bij mijn blog past. Denk hierbij aan de onderwerpen: hardlopen en  boeken. Valt jouw product of dienst hier niet onder, maar denk je wel dat we bij elkaar passen, schroom dan vooral niet om me toch een berichtje te sturen.  Mail naar Mascha_Eleonora@hotmail.com

Ik behoud me het recht om niet te schrijven over dingen die zonder overleg zijn opgestuurd.

Product toesturen
Ik vind het leuk om je product te ontvangen en nieuwe merken/ondernemers te supporten! (En zeker kleine, startende bedrijven!) Houd er rekening mee dat het zomaar opsturen van een product je geen aandacht verzekert op mijn blog/vlog/social media kanalen.