Terug na radiostilte – Weekoverzicht #6

Het is al weer even geleden, aka twee weken, dat ik een weekoverzicht plaatste. De radiostilte was enorm op mijn blog. Dit kwam omdat ik met andere dingen bezig was. Dingen waarbij de bevalling er helaas geen was.

Wat deed ik tijdens de radiostilte?

De afgelopen drie weken heb ik me vooral bezig gehouden met lezen, serie kijken en mijn Goodreads leeslijst bijwerken. Allemaal hele rustige activiteiten, die weinig energie kosten. Maar gelukkig heb ik ook een paar keer bij mijn ouders gelucht hebben we de verjaardag van mijn schoonpapa gevierd en heb ik lekker geluncht in de stad waar ik puur toevallig naast een oude bekende kwam te zitten.

Goodreads leeslijst

Alle boeken die ik in die lijst heb staan, heb ik doorgewerkt, op de juiste plank gezet en erbij aangegeven op welke ”onderliggende” plank ze nog meer moesten komen staan. Het was een HELS karwij waar ik eigenlijk bijna een hele week mee kwijt was. Maar wat was het leuk om te doen!

Serie kijken

De serie die ik keek was Maid, een erg toffe serie op Netflix, over een vrouw die bij haar gewelddadige man wegvlucht om haar kindje te beschermen. Maar dit gaat uiteraard niet zonder slag of stoot. Ook ben ik begonnen in een nieuwe serie Manifest

lezen, lezen, lezen.

Verder heb ik lekker gelezen de afgelopen drie weken. Twee boeken en één luisterboek. Ook ben ik al begonnen in een ander boek. Namelijk Wij leugenaars – E. Lockhart. Een boek dat me zeker bevalt, maar waar ik nog wel een beetje aan moet wennen.
Marathons en mokkataart -Susan Muskee
De Eliminatie -Danielle Bakhuis
Geheimen passen niet in een verhuisdoos – Marike Goslinga

En slapen…

Naast deze toch al rustige activiteiten ben ik een keer gaan lunchen met mijn man waar ik puur toevallig naast een oude bekende kwam te zitten.  Ook heb ik een tripje naar Ikea gemaakt met mijn moeder, waar ik een nieuwe boekenkast kocht. Helemaal verliefd! Haha. Je kan maar ergens blij mee zijn. Maar tussendoor was het vooral tijd om heel veel bij te slapen. Heel veel….. Dat maakt me helaas minder vrolijk. Maar goed. Alles voor het goede doel, zullen we maar zeggen.

 

Note: ik typ mijn artikelen (bijna) altijd een paar dagen  vooruit. Dus het kan soms voorkomen dat er bepaalde dingen nét even anders zijn dan in het artikel bescchrevens. Bij weekartikelen zoals deze, werk ik vaak de dag van te voren de laatste dingen bij. Maar omdat dit over meerdere weken gaat, is dit artikel niet volledig up to date.

Mascha Eleonora

Ik ben een vrolijke chaoot die werkzaam is in de kinderopvang. Daarnaast lees ik graag een boek, loop ik een rondje (hard) of ben ik in huis aan het rommelen. Ik ben een vrolijke chaoot die van lekker eten houd en graag creatief bezig is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.