Waarom die Youtube stilte?

Youtube. In 2020 was ik bloedfanatiek. In 2021 zwakte dat nogal af en het daalde zelfs naar een dieptepunt. Mijn uploadschema verdween en ikzelf verdween ook uit beeld. (Vrij letterlijk) Een van de voornemens is om daar toch echt vaker wat van me te laten horen. Vandaag deel ik de video over Waarom die Youtube stilte? Want ja, daarover maak je natuurlijk een video… Voor Youtube…

Waarom die Youtube stilte?

Als je mijn blog vaker bekijkt weet je het al, maar op Youtube had ik hierover nog niks gedeeld.
Na een spannend traject ben ik zwanger geworden.Het was geen makkelijk traject en ik kan ook zeker zeggen dat het zwaar was.Daardoor zijn mijn prioriteiten verschoven van elke week trouw vloggen, naar eigenlijk één grote stilte. Ik probeerde wel te vloggen, maar dat lukte zeker niet altijd. Want vanaf het moment dat ik een positieve test in handen had, wilde ik dit eerst aan mijn familie en vrienden vertellen. En daarna pas aan de buitenwereld. Maar hierdoor raakte het vloggen nóg meer op de achtergrond. Het werd uiteindelijk één grote radiostilte. Toch filmde ik wel een klein beetje.

Wil je die beelden van zien?? Kijk dan deze vlog! Wie weet leer je er nog iets bij over PGD/PGT

Mascha Eleonora

Ik ben een vrolijke chaoot die werkzaam is in de kinderopvang. Daarnaast lees ik graag een boek, loop ik een rondje (hard) of ben ik in huis aan het rommelen. Ik ben een vrolijke chaoot die van lekker eten houd en graag creatief bezig is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.