6 willekeurige feiten over mij

Het leek me erg leuk om vandaag eens een lijstje te delen met willekeurige feiten over mij.  Wie weet zijn dit dingen die je al van mij wist, maar misschien kende je deze feiten nog niet. Meestal ben ik een open boek en vertel ik veel over mezelf. Maar sommige dingen zijn voor mij zó vanzelfsprekend dat ik ze niet zomaar deel. Daarom leek het me erg leuk om eens wat meer te vertellen over mezelf. Vooral ook omdat er weer wat nieuwe volgers bijgekomen zijn.

  • Ik woon alweer ruim anderhalf samen met de liefde van mijn leven.
  • Ik wil na de singelloop gaan opbouwen naar het rennen van een halve marathon
  • Mijn favoriete eten is Italiaans. Het allerlekkerst is een zelfgemaakte pizza. Maar meestal ben ik daar te lui voor.
  • In september ben ik voor het eerst in mijn leven naar Disneyland gegaan. Nee, ik was daar echt nog nooit geweest. Samen met vriendlief ging ik er een paar dagen naartoe. Enmet Lianne en haar schoonfamilie hebben we daar meegedaan aan een 10K hardloopwedstrijd!

  • Een van mijn hobby’s is breien. Ik word daar oprecht rustig van.
  • Ik ben lichtelijk verslaafd aan mijn telefoon. Maar als ik met vrienden of familie ben, stoor ik me eraan als anderen ‘dit even opzoeken”.

Dit waren de zes redelijk random feiten over mij. Zijn er dingen die jij nog niet wist? of ken je mij zo goed dat je dit allemaal al wist.

Kende jij deze willekeurige feiten over mij?

Mascha Eleonora

Ik ben een vrolijke chaoot die werkzaam is in de kinderopvang. Daarnaast lees ik graag een boek, loop ik een rondje (hard) of ben ik in huis aan het rommelen. Ik ben een vrolijke chaoot die van lekker eten houd en graag creatief bezig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *